Lucrări Țmocno.com

Servicii SMM pentru producător de porți în Moldova

Promovare
Fiecare companie, care regulat montează produse pe teritoriul clientului, are foarte multe poze de obiecte realizate, însă cu părere de rău, aceste poze se află pe telefoanele mobile ale angajaților sau în grupuri Viber/WhatsApp/Telegram, dar nu acolo unde e important - la dispoziția clientului.

Ce soluție noi oferim?
Pentru fiecare client, noi punem la dispoziție un email sau Viber Bot pe care toți angajații clientului nostru pot transmite poze de obiecte realizate, aceste poze ajung direct în planfix-ul nostru, unde în dependeță de voia clientului, trec câteva etape importante:
  1. Pozele se editează, îmbunătățim calitatea cât este posibil.
  2. Adăugăm număl de ordine al lucrării și logotipul clientului.
  3. Publicăm lucrarea pe site-ul clientului în portofoliu.
  4. Publicăm lucrarea pe Google Maps, făcând link către portofoliul clientului.
  5. Publicăm lucrarea pe Yandex Maps.
  6. Publicăm lucrarea pe Facebook și Instagram.
  7. Lansăm o companie de promovarea a lucrării pe Facebook și Instagram, afișând la cei utilizatori, care deja au vizitat site-ul companiei.

Care este rezultatul?:
  1. Creștem vânzările, clienții sună mai des și manifestă un interes față de produse, când văd lucrări finisate cu poze reale, ci nu din internet.
  2. Un portofoliu viu al companiei, disponibil online - în trecut managerii de vânzări expediau pozele pe Viber/WhatsApp/Telegram, acum ei expediază doar linkul pe site.
  3. Am ușurat comunicarea managerilor de vânzări cu clienții, când clientul spune la telefon că se uită la poza cu №43, managerul în 10 secunde găsește lucrarea pe site-ul companiei și discută ambii despre aceeași lucrare, indiferent unde a fost publicată lucrarea.

Dacă doriți să organizați un asemenea proces, apelați la serviciile noastre.