Comentarii din Facebook și Instagram
direct în Planfix CRM

Se spune că: ”Să nu ştie stânga ce face dreapta ta...”, în vânzări este invers, managerul de vânzări trebuie să cunoască toată informația primită de client, înainte de-al apela - ce a citit clientul, ce pagină a vizitat, ce postări a comentat.

Comentariile din Facebook/Instagram în CRM Planfix le primeam și mai înainte, însă în sarcină separată pentru departamentul de marketing, unde conducerea poate controla dacă toate comentariile pe Facebook/Instagram au fost prelucrate sau există comentarii neprelucrate.

Acum orice comentariu al clientului pe Facebook/Instagram nimerește în departamentul de vânzări, chiar în sarcina vânzării al clientului.

Exemplu de scenariu:

Clientul a discutat cu managerul s-au înțeles să discute peste 3 săptămâni, între timp clientul comentează o postare, momentan managerul de vânzări va vedea o notificare în CRM, cu textul comentariului și linkul către postarea comentată de client.

Până ce în alte CRM managerul SMM răspunde sau îl caută în baza de date, în Planfix managerul de vânzări deja discută la telefon cu clientul. Evident înregistrarea apelurilor și dacă sarcina nu a fost îndeplinită în decurs de 15-30 minute, poate fi notificat managerul superior sau fondatorul)

Așa soluție este obligatoriu, când SMM și promovarea o face cineva din afara companiei.

Cum primim mesaje și comentariile din Facebook și Intagram direct în CRM Planfix? Planfix în Moldova și România
De asemenea primiți rapoartele necesare pentru conducere și departamentul de marketing, acum vedeți conversiile, câți clienți din comentarii se transformă în clienți în mesaje sau câți clienți din mesaje se transformă în clienții care au lăsat un număr de contact.
Dacă doriți un CRM pe reguli proprii, puteți să ne contactați la numărul +373 69 78 1234
Raportul conversii din comentarii și mesaje pe Facebook și Instagram în CRM Planfix. Digitalizarea afacerii în Moldova și România.