Alexandr Țmocno
Fondator și arhitect de sisteme din anul 2004
Numele meu este Alexandr Țmocno, proiectez sisteme din anul 2004.
Ajut proprietarii și conducătorii afacerii să transforme regulamentele din litere pe hârtie în aplicație PC/Mobilă pe baza Planfix, soluția pe baza Planfix este de 10-20 ori mai ieftină, decât o soluție asemănătoare comandată de la o companie IT.
Spre exemplu, fabrica de geamuri termopan - transmitea comenzile din oficiu la producere prin Viber, ca rezultat grupul Viber era supraîncărcat cu informație unde toți angajații pierdeau ore de lucru. După implementarea soluției pe Planfix, managerii transmitea comanda la producere într-un singur clic și vedea în sistem etapele de producere, fără a fi nevoie de a suna/întreba producerea. Am economisit în mediu câte 1,5 ore de lucru pentru fiecare manager de vânzări (30 ore pe lună), timpul care poate fi acordat clienților, ci nu comunicării interne.
Compania de vânzare și montare porți și rolete - am realizat pe baza la Planfix un calculator de oferte, care calcula oferta în dependență de tipul produsului, culoarea, tipul de montare, distanța până la obiect. Calculul ofertei ocupa 25 minute, după implementarea Planfix - 1 minut. Compania ușor a mărit bugetul de marketing și reușea să prelucreze fluxul de apeluri fără a angaja noi manageri de vânzări.
Soluții pentru a optimiza timpul echipei sunt multe, însă depinde de cazul vostru, propun să discutăm și vedem ce soluții sunt cele mai perfecte pentru voi!
 Soluții IT pentru afacerea dumneavoastră, eliberăm timpul angajaților pentru operațiuni și sarcini profitabile, rutina o face calculatorul mult mai ieftin.

Soluții IT pentru afacerea dumneavoastră, eliberăm timpul angajaților pentru operațiuni și sarcini profitabile, rutina o face calculatorul mult mai ieftin.

© Țmocno.com 2012-2023