Digitalizarea proceselor de business în afacere

platforma Planfix

Digitalizarea proceselor de business al afacerii de la primul contact cu clientul, utilizând modulul CRM, până la automatizarea producerii, stocurilor și livrării bunurilor la clienți.

Rapoarte financiare în regim real, vedeți situația afacerii într-un clic cu date reale, fără angajați intermediari!

Comandă o consultație

Care este scopul digitalizării?
 • Reducerea sinecostului producerii
  Fiecare click adițional al angajaților, fiecare apel în plus crește considerabil sinecostul producerii, indiferent ce produceți serviciu sau bunuri. Noi vă ajutăm ca calculatorul să vă mărească viteza de lucru a afacerii.
 • Fără chaturi Viber, WhatsApp sau Telegram
  Chaturile sunt un șir de date, care nu pot fi aranjate în mod logic sau nu pot fi prelucrate fără intervenția omului. Ca rezultat, dacă discutați mai multe proiecte/sarcini/vânzări în chaturi - pierdeți timp în zădar și nu aveți situația actuală pentru fiecare sarcină în parte.
 • Reducerea haosului în afacere
  Totul ce este scris în carnetele anagajaților sau pe alt suport de hârtie - nu aparține afacerii! În momentul când angajatul pierde hârtia, pleacă în concediu sau din companie - pierdeți datele în care au fost investiți bani, timp și efort. Impementând planfix - date sunt stocate în bază de date și aparțin afacerii, indifirent de deciziile angajaților.
 • Rapoarte cinstite
  Rapoartele din contabilitate sau rapoartele prezentate de managarei pe hârtie nu reflectă situația reală sau actuală a afacerii, deci deciziile bazate pe date istorice pot afecta grav afacerea. Cu planfix primiți rapoarte de la orice nivel al afacerii în regim live, fără a cere date de la manageri.
 • Sarcini executate la 100%
  Angajații au obiceiul să aibă memorie slabă sau să găsească mii de scuze, de ce sarcina nu a fost executată la timp. Implementând planfix - veți avea deadline stabilit cu date de control, totul devine transparent și clar de ce proiectul a eșuat și din cauza cui.
 • Economisim timpul
  Viteaza de lucru al angajaților - este cel mai important factor al unei afaceri de succes. Este strict important ca să fiți siguri că - clientul primește toată informația necesară cât mai rapid, altefel cât nu investestiți în publicitate, concurenții mai rapizi iau clienții care nu sunt deserviți rapid de afacerea dumnevoastră.
Nu cheltuiți bani și timp ca să impuneți oamenii să facă cea,
ce poate să facă calculatorul fără emoții și scuze!
Clienții PLANFIX
Planfix este mai mult decât un simplu CRM, este o platformă care automatizează toate procesele în companie, de la primul click al clientului, până la livrarea produsului și suportul clientului.
8 034
Companii din lume au ales platforma planfix
68 198
Numărul de utilizatori planfix în lume
2 529 769
Numărul de sarcini create în ultimele 30 zile de către utilizatorii platformei PLANFIX!
Companiile care au digitalizat procesele pe Planfix
De ce Țmocno.com?
 • Noi singuri alegem proiectele
  Pentru noi este crucial să ne fie interesant proiectul și să găsim limbă comună cu clientul. Persoana responsabilă de implementarea proiectului trebuie să aibă forță administrativă de a schimba procesele în companie. Lucrările se execută doar prin contract oficial.
 • 1 proiect într-un interval de timp
  Pe prim plan ne este important ca proiectul să fie realizat și să aducă rezultate. Noi nu lucrăm concomitent cu 10 proiecte. Fiecare proiect are timpul lui de lucru și pentru noi este important ca să fim sincronizați cu clientul și ca clientul să aibă timp pentru implementarea proiectului.
 • Experiență vastă în domeniul digitalizării
  Avem experiență de lucru cu digitalizarea afacerilor din anul 2005. De la început erau sisteme mai simple și apoi am ajuns la automatizarea companiilor cu peste 100 000 de clienți în bază de date, conectând diferite utilaje și sisteme adiționale în platforma de baza a companiei.