Digitalizarea proceselor de business pe Planfix
Compania Energy Fabrik SRL livrează, montează și deservește parcuri foto-voltaice în Republica Moldova - începând de la instalații pentru persoane fizice de capacitate 7-20 KW, atât și parcuri foto-voltaice industriale de capacitate 1-5 MegaWatt. De asemenea compania instalează Pompe de căldură în ansamblu cu sistemele foto-voltaice.
Sistemul CRM pe Planfix a fost elaborat de la zero, pentru necesitățile companiei, denumirea proceselor și butoanelor a fost preluată chiar de la angajați - în acest mod, angajaților le este comod să fie inițiați în sistem și adaptarea decurge mult mai repede.
Planfix a fost conectat la pagina facebook și instagram, toate comentariile la postări și mesajele din rețele sociale nimeresc în fișa vânzării. Managerul vede toate canalele de comunicație într-un singur loc și vede comentariile inginerilor măsurări și celor de la producere.
Digitalizarea afacerii în Moldova pe Planfix. Implementarea planfix în Moldova
Cinci cerințe principale față de CRM, pentru o companie care se ocupă de livrare și montare panouri solare:
 1. Sistemul CRM trebuie să permită stocarea și gestionarea centralizată a informațiilor despre clienți, inclusiv datele de contact, istoricul interacțiunilor, preferințele și alte informații relevante.
 2. Gestionarea proiectelor și sarcinilor: CRM-ul trebuie să ofere funcționalități pentru planificarea și monitorizarea proiectelor de instalare și întreținere a panourilor solare. Aceasta include atribuirea sarcinilor, controlul termenelor de finalizare, evidența resurselor utilizate și posibilitatea de monitorizare a progresului.
 3. Monitorizarea contactelor și comunicării: CRM-ul trebuie să permită înregistrarea tuturor interacțiunilor cu clienții, inclusiv apeluri telefonice, e-mailuri și întâlniri. Sistemul ar trebui să ofere, de asemenea, funcții de notificare și amintiri pentru a asigura interacțiunea promptă cu clienții.
 4. Analiză și raportare: Un alt aspect important este disponibilitatea funcționalității de analiză și raportare, care permite analiza datelor despre vânzări, rentabilitatea proiectelor, eficiența echipei și alte indicatori relevanți. Aceasta ajută la luarea deciziilor fundamentate și la optimizarea proceselor de afaceri.
 5. Integrare cu sisteme externe: CRM-ul trebuie să permită integrarea cu alte sisteme utilizate în companie, cum ar fi sistemele de contabilitate, gestionarea stocurilor și sistemele de automatizare a marketingului. Acest lucru va asigura un flux unic de informații și va simplifica interacțiunea între diferitele departamente.
Digitalizarea afacerii în Moldova pe Planfix. Implementarea planfix în Moldova
Digitalizarea afacerii în Moldova pe Planfix. Implementarea planfix în Moldova

După semnarea contractului, majoritatea sistemelor CRM se opresc aici, însă în planfix procesul continuă, deoarece semnarea contractului - este doar un început, important ca proiectul să fie finisat corect și la timp. Managerul vede graficul și comentariile de la producere, dacă este apelat de client, el rapid vede situația totală a proiectului clientului.

CRM pe platforma Planfix. Implementarea planfix în Moldova

Pentru departamentul de producere, a fost creat calendarul de montări, conducătorul echipelor de montare poate vedea în calendar graficului de montări.

Rapoarte în CRM pe platforma Planfix. Implementarea planfix în Moldova

Rapoartele despre vânzări, datoriile clienților și avansurile primite. Planfix ne permite să creăm o gama întreagă de rapoarte, în dependență ce doriți să urmăriți în afacere!

Produse și servicii

Doriți ca marketingul, managerii de vânzări, măsurătorii și montorii să lucreze într-un sistem comun?

Digitalizăm orice tip de afacere, minimizăm probabilitatea greșelilor în afacere.

Mentenanță, dezvoltarea sistemului, integrarea, suportul angajaților.

Doriți un site, însă nu aveți timp pentru brifinguri și creare content?

Lucrări executate
  Comandă o consultație

  Lăsați numărul de contact,

  noi revenim cu un apel.