Crearea site-ului Lara.md
Bursa imobiliară LARA se ocupă cu vânzarea bunurilor imobile în Republica Moldova, bursa Lara de asemenea prestează servicii în domeniul respectiv - arenda apartamentelor, caselor, chiria oficiilor și spațiilor comerciale, evaluarea bunurilor imobile. Pentru o companie imobiliară, este important cât aspectul exterior al site-ului, atât și instrumentele interioare pentru lucrul agenților imobiliari, fiecare agent imobiliar își poate gestiona singur obiectele imobile plasate pe site-ul bursei.
Cerințele tehnice față de site
  • Viteza de lucru a site-ului
    Pentru sporirea vitezei de lucru a site-ului, toate pozele încărcate de agenții imobiliari automat se compresează, pentru a micșora volumul de trafic și a mări viteza de lucru și încărcarea obiectelor la clienți.
  • Versiunea mobilă a site-ului
    Dacă în anul 2012 când a fost elaborat site-ul, versiunea mobilă era un criteriu opțional pentru site, în anul 2022 mai mult de 70% de vizitatori au folosit dispozitive mobile pentru a accesa site-ul. Acum versiunea mobilă a site-ului este versiunea de bază pentru orice site.
  • Căutarea și filtrare de imobile
    Luând în considerație aspectele afacerii a agenției imobiliare, a fost elaborat un mecanism comod de sortare și filtrare a obiectelor imobiliare. De asemenea clientul poate descărca fișa obiectului imobiliar în format PDF care conține pozele, datele tehnice a imobilului și datele de contact a agentului imobiliar.
Crearea site-ului pentru companie imobiliară în Moldova. Lara.md
Dacă aveți nevoie de un site pentru afacerea dumneavoastră, apelați la serviciile noastre, mai mult despre crearea site-uri pe Tilda în Moldova, puteți să aflați pe pagina: https://tmocno.com/site_pe_tilda
Comandă o consultație

Lăsați numărul de contact,

noi revenim cu un apel.

Lucrări executate
 Soluții IT pentru afacerea dumneavoastră, eliberăm timpul angajaților pentru operațiuni și sarcini profitabile, rutina o face calculatorul mult mai ieftin.

Soluții IT pentru afacerea dumneavoastră, eliberăm timpul angajaților pentru operațiuni și sarcini profitabile, rutina o face calculatorul mult mai ieftin.

© Țmocno.com 2012-2023