Implementarea CRM Planfix într-o clinică de coloproctologie și chirurgie minim invazivă

În majoritatea afacerilor, procesele +/- sunt identice, mai ales la etapa inițială, când se prelucrează cererile de la clienți și se transmit mai departe la alți angajați responsabili, în cazul clinicii cererile se transmit la medici.

Necesitățile clinicii: Un flux mare de cereri de la clienți, care vin pe diferite canale - telefonie, WhatsApp, Instagram și alte rețele sociale, dorim o ordine și o bază de date a clienților.

Soluția:

  1. Am configurat punctele de intrare a cererilor clienților din diferite canale direct în planfix, toate apelurie de intrare/ieșire, mesajele pe WhatsApp, Instagram și comenzile pe site.
  2. Orice mesaj/comandă a clientului se transformă în sarcină cu termen de execuție stabilit și manager responsabil de a prelucra cererea clientului.
  3. Mesajele noi de la clienți le vede managerul responsabil, iar dacă un angajat pleacă în concediu, cererile automat trec la alt manager responsabil - clientul în orice caz primește un răspuns la timp.

În rezultat, managerii nu mai stau pe platforme/site-uri diferite, lucrează doar în planfix, primesc toate mesajele de la clienți, pot să răspundă clientului din planfix pe facebook/intagram/whatsapp, pot să transmită clientul la alt manager sau programează clientul la un medic, făcând agenda medicului de consultări.


Ar fi bine ca la etapa următoare, în planfix să fie introduși și medicii, ca să primească sarcina de consultație în plafix, având acces la istoria comunicării cu pacientul, fiindcă deseori pacientul deja transmite documente/analize managerului și aceste acte sunt disponibile în planfix.

Implementarea CRM Planfix într-o clinică de coloproctologie și chirurgie minim invazivă
Masa de lucru a managerului în Planfix, primirea primelor solicitări ale pacientului din diverse surse - Instagram, Facebook, WhatsApp, apeluri telefonice, YouTube, TikTok.
Implementarea CRM Planfix într-o clinică de coloproctologie și chirurgie minim invazivă
Managerii însoțesc pacienții pe durata tratamentului, în funcție de diagnosticul acestora.

Mai jos este prezentată cartela pacientului cu toată informația necesară pentru managerul de vânzări și medicul.

Implementarea Planfix CRM în clinică proctologie. Planfix CRM la cheie în Moldova

Cartela pacientului în Planfix CRM

Implementarea Planfix CRM în clinică proctologie. Planfix CRM la cheie în Moldova

Cartela pacientului în Planfix CRM

Integrarea Planfix CRM cu WhatsApp permite transferul instantaneu al tuturor conversațiilor din WhatsApp către Planfix CRM, iar managerii pot răspunde direct clienților din Planfix CRM prin intermediul WhatsApp. Toate fișierele trimise de către clienți (analize, studii medicale) sunt păstrate în cartela clientului din Planfix CRM.

Implementarea Planfix CRM în clinică proctologie. Planfix CRM la cheie în Moldova

Integrarea Planfix CRM cu WhatsApp

Rapoartele din CRM Planfix, pâlnia de vânzări
Unul dintre rapoartele implementate pentru angajații clinicii, raportul afișează eficiența surselor de publicitate pentru atragerea de noi pacienți în clinică și rata de conversie.
Rapoart în CRM Planfix, motivele refuzului

Raportul afișează numărul și lista clienților pierduți de managerii clinicii, cu ce diagnostic a fost solicitarea și motivele refuzului pacienților de a profita de serviciile clinicii.

Produse și servicii

Doriți ca marketingul, managerii de vânzări, măsurătorii și montorii să lucreze într-un sistem comun?

Digitalizăm orice tip de afacere, minimizăm probabilitatea greșelilor în afacere.

Mentenanță, dezvoltarea sistemului, integrarea, suportul angajaților.

Doriți un site, însă nu aveți timp pentru brifinguri și creare content?

Lucrări executate
    Comandă o consultație

    Lăsați numărul de contact,

    noi revenim cu un apel.