Crearea site-ului pentru avocat în Moldova
Avocat-Habravan.md
Site-ul pentru avocatul Andrei Habravan, avocat-habravan.md, a fost creat de la zero de către echipa Tmocno. În urma discuțiilor cu avocatul Andrei Habravan privind serviciile sale, clienții țintă și piețele în care dorea să își promoveze serviciile, am creat site-ul și l-am umplut cu conținutul necesar. Apoi am început să promovăm serviciile avocatului în Republica Moldova, însă în Moldova există restricții privind publicitatea și promovarea serviciilor avocaților.

Cinci cerințe principale pentru site-ul unui avocat în Moldova
 1. Informații despre servicii: site-ul ar trebui să conțină informații complete despre toate serviciile pe care avocatul le oferă. Acest lucru poate include domeniile de drept în care avocatul se specializează, tipurile de cazuri pe care le acceptă și procedurile pe care le desfășoară.
 2. Calificări și experiență: site-ul ar trebui să conțină informații despre calificările și experiența avocatului. Acest lucru poate include educația, certificările și experiența de lucru în anumite domenii de drept.
 3. Informații de contact: site-ul ar trebui să conțină informații de contact ale avocatului, inclusiv adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Aceste informații ar trebui să fie vizibile și disponibile pe fiecare pagină a site-ului.
 4. Recenzii ale clienților: site-ul ar trebui să conțină recenzii și recomandări de la clienții anteriori ai avocatului. Acest lucru va ajuta potențialii clienți să aibă o idee despre ceea ce pot aștepta de la lucrul cu avocatul.
 5. Confidențialitate și securitate: site-ul ar trebui să garanteze confidențialitatea și securitatea datelor clienților. Acest lucru include protecția informațiilor personale ale clientului și utilizarea metodelor de plată sigure, dacă este necesar.
Crearea site-ului pe tilda pentru avocat în Republica Moldova

Produse și servicii

Doriți ca marketingul, managerii de vânzări, măsurătorii și montorii să lucreze într-un sistem comun?

Digitalizăm orice tip de afacere, minimizăm probabilitatea greșelilor în afacere.

Mentenanță, dezvoltarea sistemului, integrarea, suportul angajaților.

Doriți un site, însă nu aveți timp pentru brifinguri și creare content?

Lucrări executate
  Comandă o consultație

  Lăsați numărul de contact,

  noi revenim cu un apel.