Lucrări Țmocno.com

Digitalizarea proceselor de business EnergyFabrik pe platforma planfix.

Planfix
Sistemul a fost elaborat de la zero, pentru necesitățile companiei, denumirea proceselor și butoanelor a fost preluată chiar de la angajați - în acest mod, angajaților le este comod să fie inițiați în sistem și adaptarea decurge mult mai repede.
Planfix a fost conectat la pagina facebook și instagram, toate comentariile la postări și mesajele din rețele sociale nimeresc în fișa vânzării. Managerul vede toate canalele de comunicație într-un singur loc și vede comentariile inginerilor măsurări și celor de la producere.
După semnarea contractului, majoritatea sistemelor CRM se opresc aici, însă în planfix procesul continuă, deoarece semnarea contractului - este doar un început, important ca proiectul să fie finisat corect și la timp. Managerul vede graficul și comentariile de la producere, dacă este apelat de client, el rapid vede situația totală a proiectului clientului:
Pentru departamentul de producere, a fost creat calendarul de montări, conducătorul echipelor de montare poate vedea în calendar graficul de montări:
Rapoartele despre vânzări, datoriile clienților și avansurile. Planfix ne permite să creăm o gama întreagă de rapoarte, în dependență ce doriți să urmăriți în afacere: