Lucrări Țmocno.com

Digitalizare proceselor de biznes la producător de termopane

Planfix
Digitalizarea a fost efectuată cu suportului programului oferit de ODA.
Clientul a dorit să elimine grupurile Viber/Telegram din lucrul companiei și să facă ordine în procesele sale. De obicei, comanda din departamentul de vânzări era transmisă către producere în grupuri Viber/Telegram, toți managerii utilizau același grup, acest grup era supraîncărcat de informație, iar dacă doreai să vezi informația de o comandă concretă, trebuia să răsfoiești tot grupul - cea ce fură timpul anagajaților și pur și simplu este incomod.
Am elaborat soluția baza PLANFIX, CRM + am conectat la CRM departamentul de producere și livrări. Acum toată informația era sortată logic, toți angajații scriau comentarii în interiorul comenzii, nu în grup comun, când deschizi o comandă, vezi doar informația necesară.
Rezultatul:
  1. Managerul de vânzare vede toată istoria clientului pentru toate comenzile, de la primul mesaj pe Facebook/Instagram/Site, până la procesele de la producere - laminare, asamblare, livrare și toate comentariile angajaților de la producere.
  2. Conducătorul vede toate comenzile într-un loc, și la manageri de vânzări și la producere.
  3. Comenzile se execută în ordinea primirii, nu mai este posibil ca producerea să favorizeze un manager de vânzări și să-i facă comenzi înaintea rândului.
  4. Rapoarte pe vânzări, datorii al clienților și managerilor pe vânzări.
Când aveți nevoie de automatizare a proceselor de business? Atunci când aveți mai mult de 5 comenzi pe lună și la fiecare comandă sunt implicați mai mulți angajați. Dacă aveți o comandă pe lună, posibil vă isprăviți cu toc și foaie.