Lucrări Țmocno.com

Digitalizarea proceselor de business în clinică proctologică pe PLANFIX

Planfix
În majoritatea afacerilor, procesele +/- sunt identice, mai ales la etapa inițială, când se prelucrează cererile de la clienți și se transmit mai departe la alți angajați responsabili, în cazul clinicii cererile se transmit la medici.
Cererea clinicii: Un flux mare de cereri de la clienți, care vin pe diferite canale - telefonie, WhatsApp, Instagram și alte rețele sociale, dorim o ordine și o bază de date a clienților.
Rezultatul:
  1. Am configurat punctele de intrare a cererilor clienților din diferite canale direct în planfix, toate apelurie de intrare/ieșire, mesajele pe WhatsApp, Instagram și comenzile pe site.
  2. Orice mesaj/comandă a clientului se transformă în sarcină cu termen de execuție stabilit și manager responsabil de a prelucra cererea clientului.
  3. Mesajele noi de la clienți le vede managerul responsabil, iar dacă un angajat pleacă în concediu, cererile automat trec la alt manager responsabil - clientul în orice caz primește un răspuns la timp.

În rezultat, managerii nu mai stau pe platforme/site-uri diferite, lucrează doar în planfix, primesc toate mesajele de la clienți, pot să răspundă clientului din planfix pe facebook/intagram/whatsapp, pot să transmită clientul la alt manager sau programează clientul la un medic, făcând agenda medicului de consultări.

Ar fi bine ca la etapa următoare, în planfix să fie introduși și medicii, ca să primească sarcina de consultație în plafix, având acces la istoria comunicării cu pacientul, fiindcă deseori pacientul deja transmite documente/analize managerului și aceste acte sunt disponibile în planfix.